Költöztetés Budapesten akár rögtön is! A költöztetés Budapesten a szakterületük, hiszen hatékony és céltudatosan foglalkoznak a munkájukkal! Szakembereik 18 éve szállítják az ügyfelek bútorait és tárgyaikat! Fontos megemlíteni, hogy minden esetben, úgy a miénkben is sérülésmentes volt a szállítás!

Mennyivel előbb kell, foglaltunk időpontot a költözéshez?

A cégnek nincsen szigorú megkötése, hogy például az adott hónap 5.-ig kell leadni az igényeket. Akár az adott órákban, napokban megkezdik a költözést! Az egyetlen prioritásuk, hogy legyen szabad szakember, aki tud ezzel foglalkozni! Gyakori, hogy az emberek a hónap utolsó és az első pár napjában költöznek. Mi a biztonság kedvéért 2 héttel előbb foglaltunk időpontot!

Amivel tartozik még a cégünk, az egy óriási köszönet! Kedves Csapat,
Szeretnénk hálánkat kifejezni a múlt héten Budapesten belül elvégzett költöztetésünkel kapcsolatban!
Szeretnénk megdicsérni titeket, mind a kommunikációtok, mind pedig a teljesítményetek a legjobb élményünk, amit eddig szereztünk költöztetéssel kapcsolatban. Udvariasak, erősek, kedvesek voltatok, gyorsan reagáltatok. A kényesebb bútorokat becsomagoltátok! Nem húztátok az időt és egy forinttal sem kértetek többet, mint amire számíthattunk a honlap alapján. Azért lett csupán több a fizetendő összeg ehhez hasonlítva, mert adtunk borravalót, megérdemelték!

Keresse Ön is a céget bizalommal!
Németh Gábor- Ügyvezető, +36707017221
Munkafelvétel, információk: +36205571158