Miért döntsön a karos emelő bérlés mellett?

Karos emelő bérlésével egy praktikus gépezethez juthat hozzá, amivel a nehezen hozzáférhető helyek is elérhetővé válnak. A szerkezet karja 360 fokban elforgatható, ráadásul oldalirányú kinyúlásra is képes. Rengeteg időt takaríthat meg használatával, mivel önjáró funkciója révén a felemelt kosárból is irányítható. A karos emelők jelentős önsúllyal rendelkeznek, ezáltal nagyfokú stabilitás biztosítására képesek. A gémszerkezetük által magasba emelt munkaállomásukban is teljes biztonságban érezhetik magukat a dolgozók.

A karos emelő bérlést nagyban befolyásolja a munka jellege!

A diesel karos emelők négykerék-meghajtásúak és terepre való, habbal töltött kerekekkel vannak felszerelve. Ebből adódóan használatuk elsősorban kültéri munka során javasolt. Motorjuk leállítható, ha a kosárral elérte a megfelelő magasságot, ezáltal spórolni lehet velük az üzemanyagon.

Az elektromos karos emelők bérlése beltéri munka esetén ajánlott, mivel ezek a modellek tömörgumival vannak ellátva. Egyenetlen talajon sajnos nem tudnak megfelelően közlekedni, viszont bent nyommentesek, mivel fehér kerékkel is kérhetők.

Karos emelő bérlés az ollosemelogep.hu-n!